Velkommen til

ÅSBYGDA I STANGE

16 minutter til Stange

16 minutter til togstasjon

55 minutter til Gardermoen

Det er kort avstand til flotte naturområder og til mer urbane områder som Hamar by og Gardermoen. Med hyppige togavganger er det mange som pendler til Oslo og kombinerer det med hjemmekontor i en romslig bolig i grønne omgivelser som gir deg pusterom. 

Bo i Åsbygda

"Det beste med å bo i Åsbygda det er plassen, det er å ha hage, ro, og et godt lokalsamfunn som engasjerer seg." - Karoline Otine Finden Barka, ung boligkjøper i Åsbygda.

Les mer om å bo i Åsbygda →

Friluftsliv

I Åsbygda får du marka helt inn på dørstokken. Med vilt i hagen og gode fiskemuligheter rett borti gata er dette et eldorado for den friluftsinteresserte.

Les mer om friluft →

Næringsliv

Landbruk og småindustri preger området. Mange gårder driver produksjon av viktige landbruksprodukter. I tillegg er det blant annet byggevarehus og rørleggerforretning.

Les mer om næringslivet →

Åsbygda i mitt hjerte

Åsbygda IL

Åsbygda IL er et idrettslag for alle i alle aldere. Klubben har et bredt tilbud i aktiviteter via våre ulike undergrupper.

Besøk Åsbygda IL →

Lag og foreninger

Åsbygda, Åsen og Åsvang har mange lokale lag og foreninger.


Oppvekst

Åsbygda har både en barneskole og en barnehage vi er stolte av. Her trives både store og små og lærer om livet i trygge gode omgivelser.

Les mer om oppvekst i Åsbygda →

Siste innlegg i Åsbygdabloggen

Vær blant de første som mottar siste nytt!

Visste du at Åsbygda i utvikling er åpent for alle? Du må ikke være medlem av et lag, en forening eller drive næring i Åsbygda for å være med på møtene, er du interessert i å delta er det bare å møte opp. Er du usikker på når neste møte er? Nå kan du få en påminnelse på epost når...

Mandag 16.01.23 klokken 19:30 starter vi planleggingen av årets Åsbygdadag og vi vil at du blir med. Har du noen ønsker, ideer eller vil være med å bidra til Åsbygdadagen 2023 på andre måter møter du opp på "Møteplassen" (vegg i vegg med Joker Åsbygda). Vi har alltid kaffen klar og ser frem til å møte deg - du kan...

Ryddings

25.10.2022

Vi foretar en aldri så liten opprydding på siden, blant annet ryddes det i "Lag og foreninger". Dersom du driver eller er medlem i et lag, en forening eller en klubb som du ønsker å profilere på nettsiden til Åsbygda sender du en mail til asbygda@outlook.com hvordu forteller litt om ditt lag, din forening eller klubb. Legg gjerne...

"Det beste med å bo i Åsbygda det er plassen, det er å ha hage, ro, og et godt lokalsamfunn som engasjerer seg." - Karoline Otine Finden Barka, ung boligkjøper i Åsbygda.

Åsbygdinger

Det som er spesielt med nærbutikken i Åsbygda er at vi er en møteplass, vi er et samlingspunkt, vi er der folk treffes. 

Julie Strømsrud

Butikksjef, Joker Åsbygda

Det beste med å bo i Åsbygda det er plassen, det er å ha hage, ro, og et godt lokalsamfunn som engasjerer seg.

Karoline Otine Finden Barka 

Ung boligkjøper i Åsbygda

Det fine med å bo i Åsvang er miljøet rundt barnehagen, skolen og idrettslaget og et engasjert lokalsamfunn som stiller opp.

Lars Sterud

Småbarnsfar i Åsvang