Bygge bolig i Åsbygda?

12.03.2022

Drømmer du om å bygge egen bolig?

Det er byggeklare tomter i Åsbygda. På Heknetunet er det allerede bygd en enebolig og en tomannsbolig. Nordbohus starter å bygge enda en tomannsbolig i høst.

Rimelige tomter

Tomtene på Heknetunet er byggeklare. Det er veger helt fram til tomtene. Vann- og kloakk, bredbånd og strøm er også lagt fram til hver tomt. Prisen på tomtene er fra 370.000 til 400.000 kroner. Størrelsen på tomtene er fra 731 til 880 kvadratmeter. Om tomtene blir solgt raskt er det mulig å utvide området for mer bygging.

Alle kan bygge

Tomtene kan selges fritt til både selvbyggere og utbyggere. Det er åpent for de som ønsker å bygge hus med innleide snekkere, eller de som ønsker å kjøpe en bolig som er nøkkelferdig. Her er alt mulig.

Spredt bebyggelse

I Åsbygda sentrum er det offentlig vann- og kloakk. Det går grener noen hundre meter i retning mot Åsvang og mot Løten. Om det er mulig å koble nye boliger til vann- og kloakknettet bør det være enkelt å få byggetillatelse. For dem som ønsker å bygge bolig utenom vann- og kloakknettet kan det være mulig å få dispensasjon for å bygge eget kloakkanlegg.

Har alt

Åsbygda er ei bygd som har både butikk, skole og barnehage. Det er turmuligheter både sommer og vinter, rett utenfor stuedøra. Det er 12 kilometer til Stange med timesavganger med tog til Oslo, og 22 kilometer til Hamar. Bygda ligger i skogkanten med muligheter for både jakt og fiske.

Kontakt Stange kommunen for kjøp